Årets Paul Harris Rotary​

(Rotary Klubberne I Randers)

Gives til den erhvervsleder som bidrager med tid, økonomi og passion til projekter i samfundet. Projekterne kan være indenfor de 6 verdensomspændende Rotary indsatsområder som er:

  • Fred og konfliktløsning
  • Sygdomsforebyggelse og behandling
  • Vand og sanitet
  • Mødres og børns sundhed
  • Grunduddannelse og læsefærdigheder
  • Samfundsudvikling


Men også individuelle lokale projekter som i samme mening er til glæde og fordel for andre. Kort sagt en erhvervsleder der har hjertet på det rette sted.

De nominerede i 2023

Marie Ahm

Marie har i en alder af bare 17 år startet sit eget dansestudie. På de to år, der er gået siden starten, har hun formået at skabe et trygt dansemiljø med plads til alle. Det tiltrækker både børn og unge, der føler, at de får et fællesskab igennem dansen og det sociale. Derudover er der nu også udvidet med voksenhold. Marie er på trods af sin unge alder i stand til at se det enkelte barn og sørger for at de får den bedste danseoplevelse med udgangspunkt i deres niveau. Marie står selv for koreografien, og hun har sammen med de dygtige dansere allerede indkasseret mange pokaler. Marie Ahm falder i kraft af sit arbejde med børn i sit dansestudio ind i 2 af Rotary Internationals indsatsområder, nemlig at arbejde for Børns Sundhed samt Samfundsudvikling, hvilket gør hende fortjent til en nominering til Paul Harris Fellow.

Kim Blach Pedersen

Kim er igangsætter af diverse aktiviteter med det formål at give et autentisk læringsmiljø for STU-elever og arbejdspladser til borgere på kanten af arbejdsmarkedet (flexjobbere). Han er nytænkende og innovativ i forhold til arbejdet med unge med særlige behov i Randers og er generelt et meget sympatisk menneske. Kim har desuden et meget lokalt hjerte. Han har fx været Med i proekter som Gården på Nordre Fælled, Mad og Mad i Jennum Parken, opkøb af Wall Pipe mv. Modtog MTHP (bestseller) prisen for sin nytænkende indsats for sit arbejde med udsatte målgrupper. Hos Finderiet tænkes der ligeledes i genbrug, som bidrager til bedre miljø

Emil Lind Skipper og Christian Bach

Emil Lind Skipper og Christian Bach har i fællesskab skabt caféen, Operaen. Med Operaen har Randers fået en anderledes Café, hvor aktivitet med brætspil er i højsæde. Kreativitet, leg og fællesskab går hånd i hånd. Heri udspringer idéerne til deres mange events, f.eks. deres barselscafé, Banko, keramikmaling, fællesspisning og fællessang, Gådejagt i Randers og meget mere, som øger det kulturelle fællesskab blandt Randrusianerne. Med deres kæmpe engagement i disse sociale arrangementer gør både Christian og Emil sig fortjente til en nominering til Paul Harris Fellow.