Årets Ejerledede Butik

Detail Og Bespisning
(Randers Handelsråd)

Årets Ejerledede Butik giver kunderne en god og bemærkelsesværdig oplevelse og har gjort sig umage omkring uddannelse/udvælgelse af medarbejdere, og har en sund, kompetent og visionær ledelse. Butikken er samtidig en god ambassadør for erhvervet og dens tilstedeværelse i Randers.

I vurderingen af indkomne indstillinger lægges der vægt på følgende parametre:

  • Socialt ansvar, personale politikker og pleje
  • Vækst og innovation
  • Omdømme, branding, markedsføring
  • Fysisk tilstede (at man har en butik) med adresse i Randers Kommune
 
Det er muligt at stemme på din favorit! 
Send navnet på din favorit til formanden for Randers Handelsråd:
Finn Møller  fimo@djurslandsbank.dk
 

De nominerede i 2023

Bræmer-Jensen

Guldsmed Bræmer-Jensen er indbegrebet af en ejerledet virksomhed, som nu kører på 3. generation ved Mikael Bræmer-Jensen. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1912, hvor det var sølvtøj og sølvkorpus, som var butikkens hovedområde. Med tiden har det dog udviklet sig til den smykkeforretning, det er i dag, hvor Mikael siden 1990 har stået i spidsen for udviklingen. En unik produktsammensætning, en høj kvalitet og et højt serviceniveau er det der kendetegner butikken, og noget som Mikael og de dedikerede medarbejdere har stor fokus på. Mikael finder det ligeledes vigtigt at være en del af byen og bakker derfor også altid op om gode initiativer, der kan være med til at skabe liv i midtbyen.

CC Christensen

CC. Christensen har været ejet og ledet af Anders Christensen siden 2011, og butikken blev i 2015 gennemrenoveret, så man i dag har nogle flotte og indbydende lokaler, som kunderne er glade for at komme i. Anders Christensen går meget op i den gode service til både de fysiske og de digitale kunder, og produkter og mærker er ligeledes i fokus, så kunderne hele tiden får mulighed for at købe de nyeste styles i en god kvalitet. CC. Christensen har altid uddannet personale på gulvet, der kan tage hånd om kunderne med viden og service, og så er man altid med, når der skal skabes stemning i midtbyen ved fællesarrangementerne. Anders Christensen har ligeledes forstået vigtigheden af en online tilstedeværelse i dagens opkøbsmønstre.

Nørrebro

Nørrebro slog for første gang dørene op for kunder i 2016 og er ejet og drevet af Rene og Eva, som begge bor og er opvokset i Randers. I dag består Nørrebro af hele to butikker i Randers Centrum – en med dametøj og en med herretøj – samt en webshop, som alle går godt. Det gør sig gældende i begge butikker at høj service og en oprigtig interesse for kunders stil er i fokus, og ejerne er altid på udkig efter nye interessante styles, der passer til deres kundesegmenter. Eva og Renes store engagement og den stærke onlinedel gør, at Nørrebro kan følge med tiden og servicere deres kunder på deres helt egen måde, selv når de sidder hjemme i sofaen. Ejerne er ligeledes altid med, når byen skal lave fællesarrangementer, og står altid klar med kreative vinduer og fest og farver.