Men hvem er vi?

Biznet Randers er en sammenslutning af 11 netværk i Randers, der skaber to årlige erhvervsarrangementer i byen. Det ene er en hyldest til erhvervslivet, i form af et Awardshow – Randers Business Awards, det andet varierer men har netværk som fokus.

Vi er sat i verden for at skabe gode events og netværksmuligheder for alle erhvervsdrivende i Randers, og vi håber, at kunne levere dette i mange år fremover.

Netværksgrupperne bag:

Ledernetværk Tradium

I uddannelsesverdenen skabes netværk i mange former. Hos Tradium sættes fokus på tværfagligt netværk, som skabes under den uddannelse man mødes gennem. Netværket er agilt.

Center for Virksomhedsservice og rekruttering

Center for Virksomhedsservice og rekruttering er en afdeling med fokus på byens erhvervsliv. Det er vores vision at være det lokale erhvervslivs foretrukne samarbejdspartner i dialogen om aktuel og forventet efterspørgsel på arbejdskraft, fremtidige kvalifikationsbehov samt beskæftigelsesmuligheder inden for det rummelige arbejdsmarked.

Randers Rotary Klub

Rotary klubberne i Randers er lokale og internationale netværk med spændende muligheder for erhvervsfolk og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetencer og indgå i et stærkt netværk. En Rotary klubs medlemmer er kvinder og mænd, som repræsenterer et bredt udsnit af det omgivende samfunds brancher og erhverv.

Radio ABC Business Club

Radio ABC Gruppen hjælper lokale og regionale virksomheder med at vækste deres virksomheder igennem markedsføring på Radio ABC’s medieplatforme. Herunder samles ABC Gruppens kunder i ABC Business Club – Der er for virksomheder, der har en plan med markedsføring på ABC Gruppens medieplatforme. Vi er et netværk, hvor medlemmerne mødes til flere arrangementer.

Lederne

Hos lederne er vi eksperter i at sikre dine vilkår og styrke din lederkarriere. Som den eneste faglige organisation og A-kasse i Danmark er vi specialiseret i ledere og ledelse. Vi ved, hvad det kræver at være leder, og vi har fokus på at skabe de bedste forudsætninger for dig og din karriere som leder. Uanset hvilket niveau du leder på, så står vi klar til at hjælpe dig.

Netværk Randers

Netværk Randers er grundlagt efter tanken ”People buy people”. Vores vision er at skabe et relationsnetværk for erhvervslivet i Randers. Et stærkt netværk, der gennem kommunikation og relationer kan skabe udbytterige og langvarige forretningsforbindelser og værdi. I netværket får du både faglige input og sociale oplevelser, og der er plads til alle, der ønsker sparring, inspiration og gode oplevelser.

Randers Business Breakfast Rotary Klub

Rotary klubberne i Randers er lokale og internationale netværk med spændende muligheder for erhvervsfolk og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetencer og indgå i et stærkt netværk. En Rotary klubs medlemmer er kvinder og mænd, som repræsenterer et bredt udsnit af det omgivende samfunds brancher og erhverv.

Randers FC Netværk

I Randers FC’s erhvervsnetværk mødes vi for at udvide vores forretningsnetværk og vores forretningsmuligheder gennem inspirerende oplæg, virksomhedsbesøg og aktive deltagende dialoger med hinanden. I Randers FC’s erhvervsnetværk mødes vi hver 3. torsdag, hvor der vil være fælles morgenmad inden dagens oplæg og case sparring.

Business Randers

Vi er dit lokale Erhvervsråd. Vi taler det lokale erhvervslivs sag og forsøger at løse vejledningsopgaver for iværksættere og virksomheder i Randers kommune. Derudover står vi i spidsen for en række projekter, der alle har til formål at styrke det lokale erhvervsliv. Som medlem af Business Randers får du ubegrænset sparring og vejledning.

Q-vinderne

Q-vinderne blev i 2006 stiftet af Lone Tange. Q-vinderne er en dynamisk og professionel forening for erhvervskvinder, der enten har sin egen virksomhed eller er ansat i en ledende stilling med personaleansvar. Ved at netværke og dele viden får hvert enkelt medlem i foreningen mulighed for at styrke og udvikle sin position. Hvert møde begynder med spisning og slutter med networking.

Oktan Netværket

Oktan Netværket blev grundlagt i 2020 med en vision om at etablere et professionelt erhvervsnetværk i Randers, eksklusivt for virksomhedsejere og erhvervsledere. Hvad der adskiller os fra andre netværk, er vores særlige fokus på medlemmets interesse for biler og motorsport. Vi tror på, at delte passioner naturligt skaber relationer, der ikke blot beriger medlemmernes personlige udvikling, men også åbner dørene for professionelle forretningsmuligheder.