Årets Business Q-Vinder

(Q-Vinderne)

Prisen for Årets Business Q-Vinder går til en markant lokal erhvervskvinde, som gør en positiv forskel for sin virksomhed og sit lokalområde. Prismodtageren lever på forbilledlig vis op til følgende kriterier:

  • Hun har skabt udvikling i sin virksomhed/organisation via nytænkende initiativer og strategier

  • Hun tager ansvar i- og/eller med hendes virksomhed, via indsatser og tiltag for ansatte og/eller kunder omkring et eller flere af de 17 Verdensmål

De nominerede i 2023

Camilla Bach Sørensen, Direktør for Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam samt ”Tilbuddet HUSET”

Camilla har etableret og driver de to virksomheder, Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam og Tilbuddet HUSET. Førstnævnte tager fat om den udfordring som forældre/pårørende til syge børn har omkring pleje i hjemmet eller på sygehuset. Camilla har udviklet virksomheden med afsæt i at pleje, støtte og behandling i hjemmet bedst hjælper både det syge barn og den berørte familie. Camilla har som det nyeste tiltag etableret ”Tilbuddet HUSET”, som er et dagbehandlingstilbud til børn og unge med livsudfordringer. Camilla har med de to virksomheder skabt arbejdspladser for +80 medarbejdere. Camilla er en ildsjæl, og hun forsøger løbende at skaffe de bedste rammer for både personale og de involverede familier. Camilla spejler sig i følgende verdensmål: 3 sundhed og trivsel, 8 anstændige jobs og økonomiske vækst.

Dorthe Hallas, Helsted Bageren

Dorthe står i spidsen for Helsted Bageren, som har et fantastisk omdømme i forhold til deres produkter, deres unikke service og deres tilgang til en super arbejdsplads, med plads til alle. Bageriet har flere gange været nomineret til Årets Bageri, og er derigennem med til at sætte Randers på landkortet. Helsted Bageren bakker op om mange lokale arrangementer og bidrager med sponsorater til flere idrætsklubber samt organisationer, der holder hånden om de svageste i vores samfund. Under Corona viste Dorthe med dygtig ledelse, nytænkning og positiv tilgang, at det var muligt fortsat at drive en god forretning. Helsted Bageren har desuden valgt at lukke om søndagen, som er deres største omsætningsdag. Dette gør de for at fastholde og styrke medarbejderne i virksomheden. Dorthe spejler sig i Verdensmål nr. 3 Sundhed og trivsel.

Vivian Christensen, Jeanne d'Arc Living

Vivian har igennem mange år været ejer af en stor forretning med stor vækst – og med rigtig mange medarbejdere. Hun har igennem sin karriere altid haft mange samarbejdspartnere – verden over. Vivian har efter Corona valgt at gå nye veje, så hun i dag kun har en mindre virksomhed, som hun driver fra eget hjem. Denne deler stadigvæk viden og inspiration med hele verden (150.000 FB + 27.000 instagram + 40.000 magasiner på 6 sprog hver 6. uge). I dag sælger hun events, foredrag, rejser, viden, undervisning, inspiration via sociale medier og magasiner. Vivian har formået at forvandle sin forretning, uden at miste sit mangeårige brand, Jeanne d’Arc Living. Hun er tro mod stilen, genbruget og kreativiteten. Hun er beskeden, men har et stort hjerte og kæmpe engagement, som hun i dag bl.a. bruger til at hjælpe andre på vej. Vivian spejler sig i Verdensmålene: 12 ansvarligt forbrug og produktion, Partnerskaber, lokale samarbejde-arbejdspartnere, bæredygtig tænkegang.