Årets Hæder

(ABC Business Club)

Går til en virksomhed eller person, der formår at skabe lokal glæde og vækst.

Det kan bl.a. være gennem relations- og værdi skabende indsatser, personlig aftryk og markedsføring/branding – alt sammen med til at bringe værdi for virksomheden, kunder og omverden.

I vurderingen med henblik på indstillinger, lægges der vægt på følgende parametre:

  • hjælpsomhed
  • fleksibilitet
  • ansvarlighed
  • udvikling
  • passion

De nominerede i 2023

Brian Mossalski Nielsen – Min Købmand, Øster Bjerregrav

Brian har formået at skabe en unik forbindelse til lokalsamfundet i Øster Bjerregrav ved at tage initiativer og støtte lokale aktiviteter. Hans engagerede tilgang og dedikation til lokalsamfundet har gjort ham til en velkendt skikkelse, der er anerkendt og respekteret af alle. Brian Mossalski er blandt andet nomineret på grund af hans utrættelige indsats for at fremme lokal glæde og vækst. Hans engagement og passion for sit arbejde er en inspiration for andre, og han er et eksempel på, hvordan en enkelt person kan gøre en stor forskel i et samfund. En af Brians styrker er hans evne til at netværke og opbygge relationer. Hans involvering og engagement har gjort ham til en velkendt personlighed – også udenfor Øster Bjerregrav. Han er ikke bange for at tage chancer, og som Brian siger: Sammen er vi stærkere!

Randers Regnskov

Randers Regnskov og alle deres ansatte er nomineret for deres fremragende service og formidling, hvilket gør dem til en stolthed for byen og de sætter om nogen Randers på Danmarkskortet hvilket har en positiv indvirkning i lokalsamfundet. Randers Regnskov, er konstant i udvikling de har en imponerende strøm af ideer, visioner og store planer. Deres fokus på ansvarlighed, både lokalt og globalt, har gjort dem til en værdig kandidat. Gennem deres engagerede indsats har de skabt et unikt sted, hvor besøgende kan opleve og lære om regnskovens fascinerende system. Deres dedikation til at bevarer og oplyse om truede dyrearter og økosystemer og deres imponerende arbejde med at bevare og formidle den tropiske regnskov har været med til at de i dag er blandt Danmarks Topattraktioner

Operaen Randers

Operaen Randers er ejet af Christian og Emil, og sammen har de formået at samle byen og dens borgere på kryds og tværs. De startede oktober 2021, de første måneder skulle de kæmpe med corona restriktioner, og de var et af de eneste steder, der holdt åben, og de få kunder som kom, fik en ekstra oplevelse. I dag er der 25 ansatte og de har med stor passion skabt et sted, der ikke kun udvikler den traditionelle cafékultur, men også virksomhedsdriften. Operaen finder hele tiden på mange nye initiativer, der fremmer fællesskabet. På kort tid har de skabt et sted, der indbyder til sociale aktiviteter på tværs af målgrupper.