Årets Kædebutik

DETAIL OG BESPISNING
(Randers Handelsråd)

Årets Kædebutik giver kunderne en god og bemærkelsesværdig oplevelse og har gjort sig umage omkring uddannelse/udvælgelse af medarbejdere, og har en sund, kompetent og visionær ledelse. Butikken er samtidig en god ambassadør for erhvervet og dens tilstedeværelse i Randers.

I vurderingen af indkomne indstillinger lægges der vægt på følgende parametre:

  • Socialt ansvar, personalepolitikker og pleje
  • Vækst og innovation
  • Omdømme, branding, markedsføring
  • Fysisk tilstede (at man har en butik) med adresse i Randers Kommune
  • At kædebutikken også har differentieret sig inden for egen kæde koncern
 
Det er muligt at stemme på din favorit! 
Send navnet på din favorit til formanden for Randers Handelsråd:
Finn Møller  fimo@djurslandsbank.dk
 

De nominerede i 2023

Sportigan (Midtby)

Sportigan-kæden så første gang dagens lys i 1989, som en kæde med uafhængige ejere. Frank og Heidi Neergaard har dog kun haft Sportigan i Torvegade siden 2020, men har til gengæld tidligere ejet en Sportigan i Silkeborg, som de dog solgte for 7 år siden. Ejerparret har valgt netop Sportigan, fordi det er en kæde af selvstændige butikker, hvor de selv kan være med til at bestemme deres sortiment. Frank er vokset op i Randers, og Heidi har boet i byen i mange år, så de har et stort hjerte for lokalområdet. Udover deres sortimentsudvalg, så differentierer butikken sig også fra andre ved at have en trykkemaskine inhouse, så man kan få trykt tekst og logo på trøjer mv. med det samme. Begge elsker at hygge om kunderne og er også altid med på den værste, når midtbyen laver arrangementer.

Only (Brødregade)

ONLY har ligget i Rådmandsstræde siden 2018, men er i 2023 flyttet i nye flotte lokaler i Brødregade, hvor de har fået tre gange så meget plads. Butikken har er gået fra fem til syv ansatte og de nye lyse lokaler, har givet meget mere plads, så man nu kan udstille hele Onlys kollektion. Hos Only får ikke kun den unge rebelske pige men også den voksne kvinde mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af moderigtigt tøj og tilbehør. Man bliver ekspederet af erfarent og uddannet personale, som altid giver god service og hjælper den enkelte med at finde præcis det, der passer til netop dem. Only har desuden en stærk national online-tilstedeværelse, og kunderne kan altid bytte og spørgsmål i såvel den fysiske butik som i webshoppen.

MR (Storcenter)

MR i Storcenteret er ejet af Henrik Ibsen som ligeledes ejer to andre butikker i Storcenteret, nemlig EHM og Cool. Butikken for den kvalitetsbevidste mand, der går efter et bredt udvalg af klassisk herrepåklædning fra skjorter og habitter til jeans og polo’er. Alle medarbejdere er uddannede inden for modebranchen og har stor fokus på den gode service og den enkelte kundes behov. MR-kæden har i alt 71 fysiske butikker rundt om i landet, og har de sidste mange år haft fokus på online-salget. Det med online-tilstedeværelsen er Henrik helt på linje med, og derfor er butikken også koblet op på den nationale webshop. Med hele tre butikker i Storcenteret er Henrik Ibsen godt klar over at samarbejde er utrolig vigtigt for at få fælles succes, så det er også en del af butikkens DNA.